Beoordelingen van De Ijsbeer Den Bosch

Recente recensies van De Ijsbeer Den Bosch

5 sterren na 42 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Super goed lekker eten en vriendelijk personeel

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste frietjes van Den Bosch! We waren hier nog nooit geweest maar echt verrast door de kwaliteit van de friet. Heel blij de Ijsbeer ontdekt te hebben.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

zeer goede service, en lekker eten

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke verse friet. Deze keer waren ze vergeten de milkshakes mee te geven, welke ze daarna meteen kwamen bezorgen. Dat noem ik topservice die ik bij geen enkel ander cafetaria ervaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Frietjes en snacks waren lekker, alleen de satesaus was minder (erg dik en een beetje flauw) die zouden we niet nog een keer bestellen.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet. Goed optijd klaar.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was gewoon goed.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit valt niet aan te tornen. Zoals altijd weer genoten. Maar, deze keer ging er wel iets fout met de bestelling. Ik had onder andere een bamischotel. Op de website staat duidelijk dat dat met een stokje saté is. Ik heb grondig gezocht maar kon geen stokje vinden, wel heerlijke satésaus. Kan natuurlijk gewoon zijn vergeten of het stokje is van het menu gehaald, maar dan is het raadzaam ook de bestellijst op de website aan te passen. Ik woon 5 km van de IJsbeer, dus bellen en terugrijden was zinloos. Jammer, maar nogmaals, het smaakte voortreffelijk.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten is lekker en het personeel altijd vriendelijk

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat we zelf veel te laat waren om onze bestelling op te halen, kregen we een kortingscode voor onze volgende bestelling, echt een super service!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Maandspecial besteld, lekker simpel deze keer. Twee lekkere, grote, kippenbouten met friet, appelmoes, een kleine salade en een flinke dot mayo. Vooral het knapperige huidje van de kip was erg lekker!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Was voor het eerst dat ik een bestelling plaatste. Is 100% meegevallen. De bestelling was precies op aangegeven tijd klaar. Mooie schone en frisse zaak is het. Ik kom vaker.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was op tijd klaar en als vanouds heel lekker

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was prima verzorgd en erg lekker

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was zoals gewoonlijk weer prima in orde

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker! Rijden we heel graag een stukje verder voor!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goede service!

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Mijn mening over De IJsbeer zal intussen wel bekend zijn. Gisteren weer bevestigd. De lekkerste friet van Den Bosch, snacks van topklasse, netjes en warm verpakt en exact op tijd klaar. Daarin is geen enkele verbetering meer mogelijk. Jullie zijn in bijna 50 jaar bijna vrienden geworden. ;-)

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd met bestelling, kwaliteit gegarandeerd. Vriendelijke service.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Budgettopper gekozen, waar voor mn geld! Friet was lekker krokant.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De frietjes waren wat taai en ze waren niet lang genoeg gebakken. Bovendien was het bakje waar de hachee saus had moeten zitten helemaal gevuld met friet, waardoor er uiteindelijk maar heel weinig saus bij zat. Surf & turf was weer lekker maar de burger had ook wat langer op de grill gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen werkt prima.Bestelling stond op afgesproken tijd keurig klaar

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de grote drukte stond alles netjes op tijd klaar. Goed verpakt, dus het bleef ondanks een ritje naar De Maaspoort goed warm. Kwaliteit was zoals altijd mijlenver boven het gemiddelde van Bossche cafetaria's. Numero uno. .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten exact op bestelde tijd klaar. Kwaliteit top.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Onze favoriete cafetaria van Den Bosch. mooie website, overzichtelijk. Eten was klaar op het tijdstip wat online stond aan weergegeven.. Hopelijk binnenkort ook een bezorgservice ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Niets op aan te merken. Heerlijk gegeten. Kwaliteit altijd top bij De IJsbeer. Kreeg zelfs de kosten van een knakworst vergoed van 2 weken eerder. Die was om wat voor reden dan ook koud. Meldde het alleen om aan te geven dat hij nu wel goed warm moest zijn, maar ze stopten me zomaar 1,80 in mijn handen. Wat een service. En dan bestellen via Internet. Geweldig. Wachttijd in de zaak 30 seconden. Betalen is al gebeurd. Ideaal en het loopt altijd goed.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Keurig op aangegeven tijd klaar!! Is niet mogelijk om uitjes te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

De friet was erg lekker! De kaaskrokette en rundvleeskroketten vielen een beetje uit elkaar, maar de smaak was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

bestelling was prima in orde en klaar op de afgesproken tijd

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker snel, geen stress iets te vergeten. Top?

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Mijn tante heeft genoten van weer een keer frites met een kroket. Ze heeft het met smaak opgegeten.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. De IJsbeer is niet zomaar een cafetaria. Topkwaliteit. Van de friet tot aan de broodjes en alle maaltijden. Alles is uitstekend verzorgd. Bediening gaat altijd vlot en uitermate vriendelijk. Bestellen via Internet hebben we nu voor de tweede keer gedaan en dat bevalt eigenlijk wel heel erg goed. Alles staat heel netjes al voor je klaar. De eerste keer verliep het 100% goed. De tweede keer, vrijdag 27-10 niet helemaal. Maar niet in ons nadeel. Er zat een frietje joppie teveel bij. Is gewoon opgegaan zoals alles. Ik reken dat nog wel met je af Ton.