Beoordelingen van De Ijsbeer Den Bosch

Recente recensies

5.0
Ans.vanden akker
23 juni 2022
Kristina
22 juni 2022

Hele lekkere frietjes! Kom hier zeker vaker.

Mo
20 juni 2022

Altijd lekker alleen jammer dat 2 personen friet zo klein is

Annie Kusters
19 juni 2022

Was lekker alles was goed gebakken heerlijk geeten

Unsal
17 juni 2022

Niets

Janske
31 mei 2022
Siu
27 mei 2022

Altijd een feest van het eten van de Ijsbeer!

Natascha Van schyndel
22 mei 2022

Super !!!

Hans
22 mei 2022

Zoals zo vaak, kwaliteit goed en mooi op tijd stond de bestelling klaar. Wij zijn al klant vanaf het begin en het wordt almaar beter, toppie.

Annie Kusters
15 mei 2022

was weer overheeriijk

Unsal
14 mei 2022
Koen
13 mei 2022
Mirjam
4 mei 2022

Prima!

Unsal
1 mei 2022

Was goed

Daegan
30 april 2022

Smaakte weer top!

Bart
23 april 2022

Snacks oke frites te hard gebakken. Halve bak weggegooid.

Brit
20 april 2022
Thijs
20 april 2022
Remy
15 april 2022
Siu
15 april 2022
Just van Linden
12 april 2022

Verder eigenlijk altijd tevreden maar hotdog New York een beetje matig voor het geld.

Reactie van De Ijsbeer

Beste Just. Bedankt voor de feedback. We gaan hiermee aan de slag.

Annie Kusters
10 april 2022

was weer lekker goed gesmaakt

Hans
3 april 2022

Toppie en op tijd klaar.

Janse
24 maart 2022

Ik vraag altijd friet niet hard bakken en dit is nu de 2e keer gewoon halve bak harde friet weg gegooid

Reactie van De Ijsbeer

Beste Theo. Wat spijtig om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Wij zullen er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen. Als compensatie stuur ik u een code zodat de producten waar u niet tevreden over was te vergoeden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Marja keijers
22 maart 2022
Marianne
21 maart 2022
Anoniem
19 maart 2022

Mega tevreden over de Ijsbeer! Als je besteld is het echt perfect op tijd klaar. De friet is lekker & alles ziet er verzorgd en hygiënisch uit. Helaas de laatste keer alleen de satesaus die ik had besteld/betaald niet ontvangen.

Johan
13 maart 2022

Altijd lekker en vers

Huub
13 maart 2022

Friet was te hard/lang gebakken. Gebeurd niet vaak bij de IJsbeer, maar wel zonde.

Reactie van De Ijsbeer

Beste Huub. Excuses voor de harde frietjes. We zullen hier in het vervolg rekening mee houden. Nogmaals sorry voor het ongemak.

Jansen
13 maart 2022
Indorein
11 maart 2022

Kom hier al bijna 50 jaar. Nog steeds dezelfde goede kwaliteit en vriendelijk personeel. Op naar de volgende 50 jaar!

Klaas
6 maart 2022
Diana Verstappen
5 maart 2022

Zoals altijd weer supergoed!

Lia
4 maart 2022

Snelle en vriendelijke bediening.

HV
21 februari 2022

De meeste friet was te hard gebakken.

Evi van den Elzen
21 februari 2022

Ruime keuze, lekker eten, goede porties, en ook nog heerlijk warm bij thuiskomst!

Annie Kusters
21 februari 2022

lekker was weer goed

Hans
20 februari 2022

Wederom fantastisch

Judith
19 februari 2022
Daan
19 februari 2022

Weer genoten van heerlijke broodjes en frietjes, fijn dat er kleine aanpassingen mogelijk waren op het gerecht. De vegetarische opties zijn geweldig, en we zijn groot fan van de samourai-saus!

Toine
13 februari 2022
Annie Kusters
12 februari 2022

was weer heel lekker

Diana Verstappen
12 februari 2022

Voor de eerste keer niet tevreden. Ik had bij de online bestelling gevraagd de friet niet hard te bakken, maar helaas was dit toch het geval.

Reactie van De Ijsbeer

We gaan hier de volgende keer extra op letten. Excuses voor het ongemak. Mvg team Grand Cafetaria de IJsbeer

Linda van Herpen
7 februari 2022

Alles was in goede qua bestelling ontvangen

Johan
6 februari 2022

Gewoon altijd goed

Diana Verstappen
5 februari 2022

Zoals altijd weer supergoed! Bij de vraag om mijn friet niet te hard te bakken, werd ook echt naar geluisterd. Top!

José
2 februari 2022

Gewoon om dat het lekker is !!!

Martin
2 februari 2022
karel delleman
30 januari 2022

Biefstuk was geweldig, de friet mag wel wat zachter veel harde stukjes ,verder prima in orde. Ook de pepersaus was lekker

Hans
30 januari 2022

Goed gegeten en weer netjes op tijd klaar

Rikie van Hassel
29 januari 2022

👍👍

Martin
17 januari 2022
Ivo
16 januari 2022

Verse friet heerlijk! Vooral frietje met stoofvlees

Lara
12 januari 2022

Zeer goede kwaliteit en service het was weer heerlijk! 😁

Martin van Erp
10 januari 2022
John Huisman
9 januari 2022

Alles was perfect geregeld

Diana Verstappen
8 januari 2022

Zoals altijd de bestelling weer perfect, en keurig op tijd klaar. Voor mij blijft de Ijsbeer de beste snackbar die ik ken

Reactie van De Ijsbeer

Thanks 👍🏻👍🏻

Stephen
8 januari 2022

We hadden aardbeien milkshake besteld maar er kwam vanille verder zeer tevreden

Perry Damen
3 januari 2022

toppie ik kom al meer dan 50 jaar bij jullie altijd lekker en goed bedankt jullie allemaal en de beste wensen voor jullie

John
31 december 2021

Hele goede oliebollen

Corien Sebregts
30 december 2021

Altijd even lekker !

Jasper heeren
29 december 2021

Eten is lekker, maar klanten aanspreken op de gangbare covid maatregelen is ondermaats (mondkapje). Om deze kom ik niet meer terug. Ik vind mijn gezondheid en die van mijn naasten namelijk belangrijker dan lekker eten en er zijn vergelijkbare zaken die wel meer doen om besmetting met covid te voorkomen.

Reactie van De Ijsbeer

Beste Jasper. Dank voor je reactie en wake-up call ! Je hebt helemaal gelijk in je verhaal dat wij daar meer op moeten letten. Het gevaar sluipt erin dat je na 2 jaar mensen op hun gedrag moeten wijzen, er een soort vermoeidheid in kruipt. Dit is natuurlijk niet goed te praten en we moeten er van uitgaan dat dit misschien wel de laatste winter is met mondkapjes. Ik herinner me het moment dat er inderdaad te veel mensen zonder mondkapje binnen stonden. Soms denk ik dan ' ik help ze wel zo snel mogelijk weg, dan hoef ik ze niet weer op hun gedrag te attenderen'. Dit is natuurlijk niet de juiste weg. Als ondernemer moet je er voor waarborgen dat andere klanten/gasten, die de maatregelen wel serieus nemen, veilig je onderneming kunnen bezoeken. Onze excuses hiervoor. Wij gaan hier weer op letten en optreden. Nogmaals dank voor je bericht. Mvg Ton Vorselaars en team. (Bericht 8-2-2020) Beste klant/gast van Grand Cafetaria de IJsbeer. Wij hebben het voornemen om vanaf heden u niet meer aan te spreken op het dragen van een mondkapje. Door ervaring hebben wij ondervonden dat er onprettige situaties ontstaan bij het verzoek hierom. Wel stellen wij het op prijs als u op eigen initiatief de 10 minuten dat u bij ons binnen bent er één te dragen. Mocht u onverhoopt toch tegen deze maatregel zijn en dit via ons wil uiten door geen mondkapje te dragen zullen wij u hier niet meer op aanspreken. Dit wel echter niet zeggen dat andere gasten/klanten dit niet zullen doen. Wij hopen op begrip van de mensen die deze maatregelen respecteren. Mvg team Grand Cafetaria de IJsbeer

Rob Ludwig
28 december 2021

Voor het eerst heb ik een klacht te melden. De bestelde sitostick was keihard !! Ik had geen zin om door de regen een ander te halen. Graag de volgende keer de sitostick niet zo hard gebakken.

Reactie van De Ijsbeer

Beste Rob. Wat vervelend dat je bestelling niet naar wens was. Geef bij je volgende bestelling je klacht nogmaals door dan zullen wij dit rechtzetten. Excuses namens team de ijsbeer.

ANGELIQUE Kuys
24 december 2021

Goed zo als altijd 👍

Kiara
23 december 2021

Wij zijn altijd tevreden over de ijsbeer. En het is altijd een goeie service bij hun

Johan
18 december 2021

Vers en lekker

Ans.vanden akker
14 december 2021
Annie Kusters
13 december 2021

Was weer lekker alles was goed en nog bedankt

Judith de Wit
12 december 2021
Bart
10 december 2021

Goed als altijd, heerlijke zaak, schoon, fris en weer prachtig versierd voor de kerst.vriendelijk, attent, vlot en zeer vakbekwaam personeel. love d’n ijsbeer!

Reactie van De Ijsbeer

Fijn om te horen. Thanks 👍🏻👍🏻

Sandra
7 december 2021

Altijd met zorg bereid. Heerlijke maaltijden en aanbiedingen.

Heleen Hoogma
7 december 2021
Hans
5 december 2021

Op tijd klaar en weer heerlijk.

Jeroen Tissink
3 december 2021

Altijd perfect op tijd en eten smaakt heel lekker

Van Gerven
30 november 2021

De lekkerste frietjes die ik ooit heb gegeten. De kids vonden de snacks ook erg lekker. Handig dat je online kunt bestellen

Reactie van De Ijsbeer

Fijn om te horen. Thanks 👍🏻👍🏻

Henk Kiefijk
30 november 2021

De kwaliteit is goed maar toch minder dan als je het in de zaak kunt opeten. Je levert kwaliteit in door het verpakken en vervoeren

Reactie van De Ijsbeer

Helemaal mee eens. Wij hopen daarom dat ons restaurant gedeelte weer snel open kan.

Annie Kusters
29 november 2021

Was weer heel lekker en bedankt voor de goede services

Danny
22 november 2021

Gewoon wederom top

Koopman
22 november 2021

Lekker ..

Ivo
20 november 2021

Wel jammer dat de loaded fries niet meer met chicken tenders mogelijk is

Reactie van De Ijsbeer

De chicken tenders zijn er weer !!

Brands
15 november 2021

Gewoon gezellig met de jongens. Of als ik mezelf eens wil verwennen na een drukke week. Geen zin heb om te koken of als ik een beetje somber ben. De IJsbeer heeft het perfecte comfortfood in huis! Je voelt je echt in de watten gelegd zodra de verpakking open gaat. Je ziet en proeft de liefde waarmee de bestelling is bereid. Daarvoor hoef je niet naar een sterrenrestaurant

Reactie van De Ijsbeer

Fijn om te horen !!

Hans
14 november 2021

Stond netjes klaar op de afgesproken tijd en was weer lekker eten.

Jacques de Bresser
13 november 2021

Onze kleinkinderen waren helemaal tevreden. Ze hebben lekker gegeten.

Laurie Robben
7 november 2021

Heerlijk als altijd!

Gerwin
7 november 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!!

Sie
1 november 2021

Was uitstekend, dankjewel

Jeroen
31 oktober 2021

Altijd super lekker eten en de bestelling op de minuut klaar wat ik afgesproken had ,zeker een aanrader

Hans
31 oktober 2021

Het stond weer netjes klaar, en was zoals gewoonlijk weer heerlijk eerlijk eten.

Jacobs
31 oktober 2021

- De Amerikaanse hamburgers waren weer super lekker maar helaas zaten er, bij alle drie de hamburgers, maar een paar aardappel schijfjes bij. Echt te weinig. - fijn dat je online kan bestellen - super vriendelijk personeel!

Robbert
30 oktober 2021

Super lekkere friet. Precies volgens de aangegeven tijd, top.

Janse
23 oktober 2021

Ik vraag steeds friet zacht bakken was weer hard 2 keer al

V overbeek
23 oktober 2021

Altijd goede spullen

jacq. van Sprundel
18 oktober 2021
Goedknegt
12 oktober 2021

Heerlijke maaltijd gekregen, op tijd klaar, geen echte verbeterpunten. Een 10 geven we graag als de kwaliteit gedurende langere tijd blijft bestaan.

Daphne
6 oktober 2021

Goede en vriendelijke service.

Annie Kusters
4 oktober 2021

Altijd lekker geen klachten

jacq. van Sprundel
28 september 2021

prima service

Remco Tanis
28 september 2021

Geen, is steeds weer super lekker,

siu
26 september 2021
Harrie
23 september 2021

Proef nog 'n keer of de teriyaki naar teriyaki smaakt...

Laurie
17 september 2021

Heerlijk zoals altijd!

Peter Wenting
14 september 2021

Al meer dan 50 jaar het adres voor de lekkerste frites van Denbosch

Annie Kusters
12 september 2021

was weer goed heeft goed gesmaakt

Corrie Netten
11 september 2021
HV
8 september 2021

Snelle en goede service. Lekkere friet en een goed aanbod aan vegetarische hapjes. Blij dat ze papieren tassen gebruiken!

Johan
5 september 2021

Gewoon goed zoals altijd

Ad
5 september 2021

Jammer en verbaast dat je moet betalen om te betalen 💰

Joep Beliën
16 augustus 2021

€ 0,25 transactiekosten voor iDeal!? Sinds wanneer?

Diny
15 augustus 2021

Zeer goed 👍

Johnny
12 augustus 2021

Zoals altijd super goed en via de app op tijd klaar.

J. Reuken
12 augustus 2021

Als van ouds....top!!

Linda Schellevis
8 augustus 2021

Altijd super lekker, en keurig personeel 👍

Johan
8 augustus 2021
Ton
7 augustus 2021

Hele lekkere frieten, prima bereide frikandel speciaal en een hele lekkere gehaktstaaf, alleen de rundvleessalade viel me tegen was niet lekker. Dat kan beter.

Monique
25 juli 2021
Tom Hinskens
22 juli 2021

Snelle service, na grote bestelling via internet was het in 15 min. klaar. Goede kwaliteit, lekkere Pannini's en Broodjes Pulled Pork. Mooie propere zaak.

Wilma van rijswijk
20 juli 2021
Wil
16 juli 2021

Zoals gewoonlijk weer uitzonderlijk lekker. En snelle service

Diana Verstappen
15 juli 2021

Het bestellen via internet werkt voor mij altijd perfect. Ik ben hier uiterst tevreden over. De Ijsbeer blijft voor mij de beste cafetaria die ik ken. Ik vind het ook een hele propere zaak. Complimenten dus

Wendy
12 juli 2021

Heerlijk gegeten. Goed warm, krokant en van top kwaliteit.

Elleke van de Westeringh
12 juli 2021
Joop vd Horst
3 juli 2021
Lucas van Loon
24 juni 2021

Jammer dat de bestelling wederom niet juist was

Joop vd Horst
20 juni 2021

Altijd optijd en de bestelling compleet volgens afspraak. Plus het belangrijkste, goei eten natuurlijk 👍👍👌

Yvette
13 juni 2021

Frietjes waren lekker. De milkshake was te vloerbaar, leek al te lang te hebben gestaan.

Marrietta
12 juni 2021

Heerlijk gegeten altijd vers komen er graag

Joop
5 juni 2021

Altijd goed eten. 👍

Bjorn Roeters
5 juni 2021

Altijd op tijd, correct en smakelijk. De keuze is er reuze.

Susanne
5 juni 2021

Ik bestelde gisteren een kleine rauwkostsalade en kreeg helaas een kleine huzarensalade, jammer!

Janse
30 mei 2021

Ik had gevraagd om de friet niet hard te bakken had egt harde friet heb een halve bak weggegooid

Thijs
28 mei 2021

Maaltijdsalade en halve haan beide aanraders. Erg lekker. Personeel ook zeer vriendelijk. Tot de volgende!!

Wilma van rijswijk
27 mei 2021
Ad
25 mei 2021

Alles was geweldig

Paul Hilgers
25 mei 2021

Top! Niets aan toe te voegen...

Melvyn van den Brink
22 mei 2021

Ik woon in de binnenstad en ga graag een frietje halen bij de ijsbeer! Heerlijke spullen! Lekkere sausjes! Alleen de laatste keer was alles zo op elkaar gezet dat de saus overal zat behalve in het bakje zelf! En voor een groot frietje betaal je best veel, maar zoveel zat er helaas niet in! Het is dat het zo lekker is, en aardig personeel, maar het is wel duur voor het gene wat je krijgt!

Laurens
21 mei 2021

Goede kwaliteit en porties. Heel vriendelijke mensen. Ik kwam later dan de afgesproken online tijd. ( kreeg zelfs een telefoontje van de ijsbeer ) De friet was nog steeds warm en de milkshake hadden ze keurig in de koeling bewaard. En alles was nog steeds heel lekker.

Tom Mulders
12 april 2021

Was erg lekker!

Rein Eijsbroek
10 april 2021

De online bestelling verloopt heel eenvoudig en snel. Wel zou ik graag een keuze willen tussen witte en bruine broodjes. Nu was er alleen wit. De bestelde 2 broodjes speciaal lagen klaar op de afgesproken tijd. De smaak en kwaliteit waren van de bovenste plank. Zoals ik overigens al jaren gewend ben van De IJsbeer.

Marlou
5 april 2021
John
2 april 2021

Was geweldig toen ik hier ging wonen op de graafseweg zijden vrienden al ja daar bij de beste cafetaria van Den Bosch ze hebben gelijk

Annie Kusters
28 maart 2021

Was weer lekker zo als altijd

Keijers
27 maart 2021

Heerlijk gegeten en alles op tijd klaar

Kees Scheepens
27 maart 2021

Weer heerlijk, zoals altijd

Patrick Vorstenbosch
26 maart 2021

Het was heerlijk

Diana Verstappen
26 maart 2021

Zoals altijd ging het bestellen weer perfect..stond weer precies op tijd klaar

Dien
22 maart 2021

Het was goed geregeld hoef niet lang te wachten .zou zeker weer bestellen gr dien

Netten Roelofs
21 maart 2021

Lekker en goede service ik ben er mee opgegroeid al 45 jaar

Ilona
21 maart 2021

4 kroketten besteld die allemaal gesprongen waren. Saus besteld, geen saus ontvangen.

Annie Kusters
20 maart 2021

was lekker wij hebben goed geeten

John Huisman
19 maart 2021

De bestelling was goed verzorger

Koert
18 maart 2021
Vincent
18 maart 2021

Altijd alles goed verzorgd en van hoge kwaliteit.

Corrie
14 maart 2021

Lekker als je aan komt en je eten staat klaar super goed geregeld

Ivo
14 maart 2021

Was weer lekker!

Jvdputten53@hotmail.com
10 maart 2021

Goed en snel

Peter
7 maart 2021

Friet was heerlijk. Frikandel was erg taai.

Nick Van lieshout
7 maart 2021

Super lekker !

Annie Kusters
7 maart 2021

Het was weer lekker het heeft goed gesmaakt

Enid
5 maart 2021

Frites en sla erg lekker maar de kip was ook lekker, net gaar, aan de binnenkant niet helemaal.

Corné van den Bosch
4 maart 2021

Harstikke lekker en zeer goede service.

Ans.vanden.akker
3 maart 2021

Erg lekker, ! Op tijd en warm ,top !

Frieda
3 maart 2021

Heerlijke gerechtjes van super kwaliteit. Veel Specialiteiten uit eigen keuken van top kwaliteit. Een cafetaria van hoger niveau!

Stef
3 maart 2021

Altijd goed!

John Doomernik
1 maart 2021
Marcel
28 februari 2021

Lekker, divers, warm, op tijd.

Annie Kusters
27 februari 2021

Heeft weer lekker gesmaakt

Kenny
25 februari 2021

Het is ons goed bevallen , altijd de beste frietjes , snacks en service van Den Bosch Het ijs is ook geweldig Indien we frietjes willen eten gaan we naar de ijsbeer

John van Deursen
21 februari 2021

Super lekker zoals we al jaren gewent zijn. Vooral de burgers zijn echte aanraders ook de dip saus ipv speciaal! Topper

Marian
19 februari 2021

Zoals gewoonlijk heel lekker gegeten van jullie

Jeroen
16 februari 2021

Eten is altijd lekker en precies op tijd klaar

Susanne
15 februari 2021

De kippenmenu’s waren lekker. Jammer dat bij het kippenpootmenu de appelmoes ontbrak.

Annie Kusters
14 februari 2021

was weer lekker wij hebben weer goed gegeten

Collin
13 februari 2021

Het was weer super!!!!!!vooral de haantjes en de burgers!!!😋😋

Jan Cooijmans
12 februari 2021

Zoals we al jaren gewend zijn superkwaliteit. Ook in deze vervelende Coronatijd een mooie en gemakkelijke manier om te bestellen. Wij nemen echt de moeite om vanuit Den Dungen hier een heerlijk patatje met snack te kopen. Ken eigenlijk 'De IJsbeer' vanuit mijn tijd bij Koevering Koeling. Nogmaals een geweldig snackbar annex lunchroom. Groet, Jan Cooijmans

Susanne
11 februari 2021

De loaded Fries met creamy cheesesaus was heerlijk loaded! En lekkere parmezaan en cheddar en bieslook erover. Dit was echt smullen!

Maartje
11 februari 2021

Heerlijk gegeten!! De menu’s zijn hartstikke lekker. Eten is altijd precies op tijd klaar. Fijne snackbar!

Rob Ludwig
7 februari 2021
Dirk schoute
3 februari 2021

Altijd lekker eten 👌

Kees Scheepens
2 februari 2021

Weer prima, zoals gewoonlijk heerlijk

Gloudemans
1 februari 2021

Kwaliteit friet uitstekend. Helaas is de bestelling snacks niet goed gegaan. In plaats van een saté kroket een groente kroket gekregen.

Reactie van De Ijsbeer

Sorry voor dit misverstand. Als u dit bij uw volgende bestelling even bij opmerkingen aangeeft maken wij het met u goed.

Wilma
31 januari 2021

Super service

Niels
29 januari 2021
Stefan
29 januari 2021

Helemaal top!

Daan
29 januari 2021

Elke keer weer verrassend smakelijk. Erg blij met al die ontzettend lekkere vegetarische alternatieven!

Harry Potter
25 januari 2021

Altijd top kwaliteit!

Mir
25 januari 2021
Annie Kusters
25 januari 2021

Zo als altijd was het weer lekker

Roy
25 januari 2021

Friet was zeer matig, meer dan de helft van de frieten minder dan 2,5cm, onvoldoende gebakken, gebroken en geen of onvoldoende zout

Chantal
24 januari 2021

Super lekker gegeten! De surf en turf burger was echt heerlijk! Die zou ik zo in een restaurant bestellen!

Dirk
23 januari 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd

Alice
21 januari 2021

prima frites, precies op tijd

Anja Zomet
20 januari 2021

De app is mooi, en in deze tijd een uitkomtst. De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. En natuurlijk heerlijk gegeten, super!

Kim
19 januari 2021

Heerlijk!!

Annie Kusters
16 januari 2021

was weer heerlijk

Corien
14 januari 2021

Heerlijk!

Ben
11 januari 2021

Echt super lekker

Richard deckers
11 januari 2021

Het is gewoon geweldig dat je in de auto kan blijven en je bestelling op tijd aan de auto wordt gebracht , ga zo door

Willem van den Pol
9 januari 2021

Topkwaliteit! Geldt voor producten, bediening en sfeer!

Frank
5 januari 2021

Opnieuw met zijn vieren genoten van het beste cafetaria van Den Bosch. Uitgebreide bestelling, alles weer correct geleverd en exact op afgesproken tijdstip. Extra service bezorgen aan de auto. Makkelijk en veilig. Dank.

Lbdidden
4 januari 2021

Eten perfect Alleen frikandel spec vergeten

Bas
4 januari 2021

Altijd goed. Fijn online bestellen in een goed werkende app en op de afgesproken tijd ophalen, staat het ook netjes klaar. Goed eten, niet alleen friet/snacks maar ook lekkere maaltijden.

JH
4 januari 2021

Oliebollen besteld voor oud en nieuw. Deze werden thuis bezorgd, super service! Helaas zijn de oliebollen niet voor herhaling vatbaar, zeer vettig. Vet droop uit de oliebol wanneer je een hap nam.

Remco
3 januari 2020
Annie Kusters
3 januari 2020

Was goed en lekker

Sophie Buuf
2 januari 2020

Herkenning! Fijn! Persoonlijke aandacht zelfs op afstand. En die zoete aardappel frietjes (met truffelmayo thuis ;-)) zijn overheerlijk.

Jordy
2 januari 2020

Geweldige friettent zoals altijd. Heerlijk vers. Alleen vandaag zat de friet joppie er niet bij, dus hebben we mijn friet speciaal maar gedeeld thuis. Kan gebeuren! Komen gewoon weer terug de volgende keer.

Hans Krete
29 december 2020

Het was weer heerlijk, zoals altijd 👍

Kees Scheepens
29 december 2020

Altijd goed en kwaliteit voorop.

Remco Tanis
28 december 2020

Was weer super lekker tot de volgende keer (week).

Rodney
27 december 2020

Super goede service met goede kwaliteit producten echt een aan rader voor iedereen.

Nathalie
24 december 2020

Lekker, goed warm en op de afgesproken tijd!!

Annie Kusters
21 december 2020

Was weer goed verzorgt en lekker

Peter van den Wildenberg
19 december 2020

Goed gebakken friet, mooi van kleur en hard gebakken zoals ik had gevraagd. De auto service is echt hartstikke fijn!

Diana Verstappen
19 december 2020

Wat is dit fijn een bestelling online..besteld voor 17.30 en heb niet langer als een minuutje hoeven wachten. Ga dit voortaan zo doen, werkt perfect

JDS
17 december 2020

Altijd goed eten. Personeel is aardig en professioneel.

Willem
17 december 2020

Lekker !!!!

Verbakel
12 december 2020

We bestellen met regelmaat bij de Ijsbeer en altijd tevreden. Vandaag echter geen kroepoek bij de terayaki en de zoete aardappel frietjes waren slappe stukjes groente. Dat zijn we niet gewend van de Ijsbeer.

Robbert
12 december 2020

Lekkere friet en mooi op tijd! Tot snel.

Annie Kusters
8 december 2020

Was weer lekker en goed gebakken

Didden
6 december 2020
Gloudemans
6 december 2020

Bestelling niet compleet 1 frikandel spec zonder curry 1 frikadel speciaal dubbel curry Gehaktbal zonder satesaus

Sara
6 december 2020

Lekker gegeten, goeie service :)

Ilona Dekker
6 december 2020

Ook al was het alleen een frietje voor bij de quiche en salade altijd heerlijk en goed verzorgd!! *****

Alice
6 december 2020

prima frites en prima op tijd

Danny
30 november 2020

Heerlijk

Laurens
30 november 2020

De friet was weer heerlijk en de bestelling precies op tijd klaar

Tom Mulders
29 november 2020

Erg lekker

Jos Reuken
26 november 2020

Ach wat zal ik zeggen.....altijd goed!!! Dank jullie wel!

Theo janse
25 november 2020

Ik had een fricandel met dipsaus besteld maar kreeg een fricandel met mayo en. Curry

Reactie van De Ijsbeer

Beste Theo. Sorry voor de fout. Ik stuur je een code zodat dit verrekend wordt. Wij gaan er voor zorgen dat dit niet meer gebeurd. Mvg team Grand Cafetaria de IJsbeer

Van Der Aa
22 november 2020

Zeer goed

Marie Sluijter
22 november 2020

Super netjes op tijd was heerlijk en zeker genoeg 👍

Peter van den Wildenberg
21 november 2020

Friet was vanavond niet lekker! Was bleek van kleur, weinig in de bak en smaakte niet lekker.

Ivo
21 november 2020

Was top, lekkere burger, wrap, salade. Tis voor ons een stuk rijden, maar het is het zeker waard

Annie Kusters
21 november 2020

was weer erg lekker

Job Brugman
18 november 2020

Het frituren was deze keer wel erg hard gegaan . Zowel de hamburger als de frites hadden daardoor veel aan kwaliteit ingeboet. Sla en frietsaus waren ok. Jammer.

Judith Vd zande
18 november 2020

Helemaal top.

Nathalie van Bokhoven
17 november 2020

Lekker vers broodje Carpaccio, goed belegd. Stond klaar op het afgesproken tijdstip. Ik heb toch maar drie sterren gegeven omdat je kunt kiezen uit Pesto en truffelmayonaise en wij kozen voor truffelmayo, omdat we niet van Pesto houden. Toch bleek het broodje ook nog besmeerd te zijn met Pesto. Dat maakte het broodje voor ons minder lekker. Bij een volgende bestelling zullen we aangeven dat WEL truffelmayo willen, maar dat het broodje NIET met pesto besmeerd mag worden.

Nathalie van Bokhoven
13 november 2020

Heerlijke friet, vers gesneden en goed gebakken! Makkelijk online bestellen, je kiest een tijdstip en je eten staat klaar. Al sinds jaar en dag een uitstekende friettent.

Bos
9 november 2020

Super tevreden!

Shane
7 november 2020

Och mannekes toch goeie friet

Rien
7 november 2020

Altijd fijn! En de app is ook super handig!

Jos Reuken
5 november 2020

Weer top!

Beset
4 november 2020

De frietjes waren niet goed doorgebakken ben ik niet gewend zijn altijd lekker knaperig bij jullie

Frank
4 november 2020

Zoals gewoonlijk weer een top-ervaring. Service ging dit keer zelfs zover, dat ik de bestelling niet eens binnen hoefde op te halen. Het was erg druk en de eigenaar kwam zelf het eten (met ook nog een extraatje) bij de auto bezorgen. Klasse Ton.

Jeroen
30 oktober 2020

Overzichtelijk site om te bestellen en precies op de afgesproken tijd klaar ! Super service en heel lekker eten

Annie Kusters
28 oktober 2020

Was weer lekker goed warm zoals altijd

Lotte
27 oktober 2020

Snelle en vriendelijke service. Heerlijke frietjes, wat wil je nog meer! :)

Groep v vier
26 oktober 2020

Top

Dilek
25 oktober 2020

Altijd goed bij de ijsbeer.kom er al 42 jaar.

Marleen
24 oktober 2020

Bestelling was klaar toen ik aan kwam. Wel had de organisatie bij de deur wat duidelijker mogen zijn. Nu wist ik niet of ik al naar binnen moest lopen of niet. Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten.

Reactie van De Ijsbeer

Dank voor de feedback. Gaan er aan werken. 👍🏻

Corrie netten
24 oktober 2020

Was precies op de aan gegeven tijd klaar ,en zo als altijd heel lekker

Rina
23 oktober 2020
Richard
18 oktober 2020

Was weer lekker en goed geregeld . Superhandig via internet bestellen en ze zetten de bestelling in de auto 👍🏻

Annie-kusters
17 oktober 2020

Was zeer goed alles was lekker en goed warm lekker gesmaakt

Cremers
5 oktober 2020

Prima spul, on line besteld, geen problemen.

Schneider
5 oktober 2020

Online bestelling. Eten op tijd klaar. Vriendelijk personeel. Friet. Kroket frikandel loempia super lekker

Loes
4 oktober 2020

Grand Cafetaria de Ijsbeer is al een tijdje favoriet en we rijden er graag een stukje voor om. Altijd heerlijke frietjes, lekkere snacks en niet te vergeten de knakworstjes! Ook het personeel is altijd erg vriendelijk. Beste Cafetaria van Den Bosch als je het mij vraagt!

Hans Krete
18 september 2020

Het was weer heerlijk zo als altijd 👍

Paul Hilgers
8 september 2020

Geweldige website. Heerlijk gegeten. Smaakt naar meer.

Willem
5 september 2020

Top kwaliteit, goede planning, vriendelijke bediening.

Den teuling
5 september 2020

Smaakte goed alleen was het slecht ingepakt. Bij het uithalen van de tasjes overal.de saus uitgelopen omdat het scheef in de tas was gezet. Jammer hoop het een volgende keer niet meer te hebben.

Reactie van De Ijsbeer

Thanks voor de feedback ! Gaan er mee aan de slag.

Hans Krete
31 juli 2020

altijd lekker bij de ijsbeer, en heel vriendelijk personeel

Rick
30 juli 2020

Had gevraagd om extra hard gebakken friet, echter was het slappe, niet-knapperige friet.

Danny Kreté
22 juli 2020

Ik had vandaag de verkeerde tijd ingevuld. Toch nog snel geregeld binnen 5minuten. Alleen bij de shoarma menu zat geen friet bij. Dat was minder. Hopelijk gaat het de volgende keer beter.

Versfeld
9 juli 2020

Zeer professioneel en verzorgt geholpen. Heel lekkere friet

em
6 juli 2020

superrrrr

John Doomernik
3 juli 2020

Makkelijk en op de afgesproken tijd klaar

Jos Reuken
2 juli 2020

Wederom TOP!!!

Tom Mulders
29 juni 2020

Erg lekker, en zoals gevraagd extra goed doorbakken!

Kees Scheepens
26 juni 2020

perfect op tijd en altijd heerlijk.

Willem van den Pol
15 juni 2020

Per app besteld, op tijd klaar en erg lekker!

Theo
15 juni 2020

Geen.

Susanne
12 juni 2020

Kipragout met champignons is erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Jammer dat m’n kortingscode werd geweigerd.

Miranda
11 juni 2020

Het waren weer heerlijke zoete aardappelfrietjes!

Jos Reuken
4 juni 2020

Als elke keer wordt de bestelling keurig verzorgd, staat-ie op tijd klaar en is het zeer smakelijk! Complimenten voor jullie!

Frits Weber
29 mei 2020

Goed warm en op tijd

Marloe Verbakel
28 mei 2020

Heerlijk gegeten! Super dat de zoete aardappelfrietjes ook onder de app topper mochten!! Jammer dat de dipsaus vergeten was, maar de zoete aardappelfrietjes maakte dat weer goed!!

Perry
23 mei 2020

Perfect en op tijd

Meesters
18 mei 2020

Zoals altijd was de bestelling goed.

Jeffrey v schijndel
16 mei 2020

Prima geregeld, snel, makkelijk en precies op tijd...friet was ook lekker.

Monique
14 mei 2020

Heel lekker

Thomas
14 mei 2020

Het kippannetje was echt fantastisch! Deze zal ik zeker vaker halen.

Jos Reuken
14 mei 2020

We vinden jullie producten heel smakelijk. Een puntje van aandacht; in de lekkere friet zitten vaak kleine stukjes die te doorbakken zijn. Misschien dat jullie daar iets aan kunnen doen? Voor de rest; voortreffelijk! We zijn erg tevreden over jullie!!!!

Rob
13 mei 2020

Grote bestelling op tijd klaar en alles, incl ijs op perfecte temperatuur. Klasse werk!

Karel
11 mei 2020

Goede friet,heerlijke broodjes Hamburger met bacon en lekker ijs .Top !!

Versfeld
11 mei 2020

Was weer perfect geregeld. Bestelling stond op de afgesproken tijd klaar Top hoor !!

Jolanda meesters
10 mei 2020

Altijd goed

Peter Van De Pol
8 mei 2020

Eerste keer gebruik van de app bij een bestelling en dat ging boven verwachting. Bestelling was op de minuut nauwkeurig op het gekozen tijdstip klaar en vooral goed gebakken, niet afgeraffeld om de tijd maar te halen. Het eten smaakte ook nog voortreffelijk. Klasse.

wilma burg
7 mei 2020

Het was er lekker snel en warm 👍🏼

Frits Weber
6 mei 2020

Was goed warm en op tijd

Petra Biermans
5 mei 2020

Lekker gegeten?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Puck
5 mei 2020

Super! Bezorging in een kwartier en heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gerda
5 mei 2020
Willem van den Pol
5 mei 2020

Bestelling perfect uitgevoerd; lekker eten, vriendelijke en zorgvuldige bezorging. Beetje jammer dat de bezorging te vroeg werd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda meesters
4 mei 2020

Goede ervaring netjes ingepakt en op tijd klaar.

Tim de Kok
4 mei 2020

Niets aan toe te voegen, gewoon top! Website is ook erg gebruiksvriendelijk

Karel Delleman
4 mei 2020

Producten waren prima,alleen de frites was niet goed gaar dat was erg jammer,voor de rest was het uitstekend.

chris
4 mei 2020
Miriam van Merwijk
4 mei 2020

Alles is overheerlijk en vers Keurig verzorgd Perfect op tijd bezorgd

Stefan Aarsel
2 mei 2020

Wederom perfect.

Welts
1 mei 2020

Weer perfect en mooi op tijd en nog lekker warm

Buro Burmanje
1 mei 2020

Eten was goed en supersnel

San
30 april 2020

Friet was wat slap, rest echt heerlijk.

Petra de bekker
28 april 2020

Friet was veel te hard gebakken . De rest was heerlijk !

Fenna
28 april 2020
Fam van Hassel
28 april 2020

Heerlijk eten, en altijd op tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton van Esch
28 april 2020

Voor de eerste keer een bestelling gedaan. Werd prima afgeleverd zoals je het zelf zou halen. Gaan zeker nog vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Venrooij
27 april 2020

Milkshakes 2 kersen 1 vanille en 1 banaan Was meer melk dan ijs. En de smaken van kers en banaan was er niet, smaakte meer naar vanille.

Beekwilder
27 april 2020

5

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda meesters
27 april 2020

Goed precies op tijd klaar.

Teulings
26 april 2020

Altijd vriendelijk en goede kwaliteit

Petra Biermans
26 april 2020

Hartstikke lekker! De app topper is ook een aanrader.

Joop
25 april 2020

Lekker zoals altijd , en zeer snel bezorgd ... 10 minuten !

Jeanne
23 april 2020

Supersnel bezorgd. En alles nog goed warm. Het eten was weer TOP! Wij zijn niet anders gewend. Al meer dan 40 jaar vaste klant.

Janneke Bohme
23 april 2020

Perfect zoals altijd, succes in deze coronatijd. We laten jullie niet in de steek. Tot volgende week

Eva
21 april 2020

Altijd lekkere friet, snelle en vriendelijke service.

vdW
21 april 2020

Heerlijk, super kwaliteit. Hele snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Th. de Groot
20 april 2020

Perfect geregeld. Helemaal super !

Welts
20 april 2020

Perfect nog goed warm en goed op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorien Meens
20 april 2020

De kroketten zijn hier het allerlekkerst. Vooral de kalfsvlees en de garnalen variant zijn mega lekker

Laurens Maas
20 april 2020

Het was weer top, was 1 friet te weinig geleverd. Nadat ik had gebeld is de friet snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
19 april 2020

Was weer heel lekker en snel bezorgd

Samanta Pawirodirjo
19 april 2020

Via de site besteld, het eten was klaar op de afgesproken tijd. En het was weer heerlijk! Een dikke 10!

Jose v Overdijk
18 april 2020

👍🏻Fijn dat we toch in deze rare periode een lekker frietje en snack kunnen halen bij jullie.👍🏻 Succes

Victor Visker
17 april 2020
Danny Kreté
15 april 2020

Het is goed bevallen. Makkelijk via internet bestellen. Goed gebakken en erg lekker

Janse
12 april 2020
Kim
12 april 2020

Super snelle levering. Lekker gegeten!

Laura
11 april 2020

Het was mijn eerste keer dat ik hier bestelde. De friet zelf was heerlijk maar de toppings anders dan verwacht. Bij chorizo en kaassaus verwachten ik stukjes chorizo ipv dikke plakken (die ik zelf maar in stukken heb gesneden) en meer kaassaus. De andere toppings waren een verassing want die stonden er niet bij op de kaart. De ui heb ik ook verwijderd Maar de snacks waren mooi gebakken, bestelling klaar op het afgesproken tijdstip en de frieten dik en vers. En diep respect voor het personeel dat in deze tijd nog met een grote groep zo hard staat te werken.

Patrick
10 april 2020

Snel bezorgd en alles prima verpakt

Vivienne
10 april 2020

Perfect op tijd klaar! De friet is goed gebakken en de snacks zij heerlijk. Hygienisch en goed verzorgde cafetaria!

Dorien Meens
10 april 2020

Goed, zoals altijd

Leon
9 april 2020

Super lekker zoals altijd, en snel bezorgd

Elly
9 april 2020
Joop😋
9 april 2020

Voor de eerste keer on line wa besteld bij de Beer en ‘t was binnen tien minuten bezorgd ... en net zo lekker als da je ‘t zelf moest halen ...

piet verheugt
7 april 2020

zeer correcte bestelling dus zeer tevrede

Jeanne
7 april 2020

Bestelling was keurig op tijd klaar. En natuurlijk lekkere frites. Goede kwaliteit. Ga zo door!

Maikel Schriemer
6 april 2020
Richard
6 april 2020

Super snel bezorgd en net zo lekker als anders .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bonte
6 april 2020

Top zaak al JAREN!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eeica
6 april 2020

Het eten was heerlijke ze waren mooi op tijd. Super👍👍👍👍

Marijn van der Sloot
5 april 2020

Bestelling werd snel geleverd, alles was nog heel goed warm en stevig. Dank voor de service en sterkte in deze tijden

Matty
5 april 2020
Loes
4 april 2020

Beste cafetaria van Den Bosch!

Jansen
4 april 2020

Bezorging werkt perfect. Was behoorlijk snel. Het was goed warm. Ook het bedrag dat je betaalt voor bezorging is zeer klantvriendelijk.

Frits Weber
3 april 2020

Was keurig op de afgesproken tijd was goed en heel lkkr

Tamara
3 april 2020

super snelle bezorging,

Pv
1 april 2020

Mega snelle bezorging en super lekker!

van Manen
31 maart 2020

perfect . waar en op tijd . geweldig.

Stefan Aarsel
30 maart 2020

Het was eerlijk, goed warm en snel. Echt een aanrader en de bezorgster was heel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jacqueline van der donk
30 maart 2020

zoals gewoonlijk weer perfect we komen er pas veertig jaar en altijd kwaliteit en nette service

Dennis Schulte
30 maart 2020

Super services! Ook na het Corona tijdperk blijven bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
30 maart 2020

Zoals altijd heerlijke frites! De bezorging was top! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Damen
30 maart 2020

Het was toppie mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beekwilder
30 maart 2020

De service is goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

solaro
30 maart 2020

Goede service! In verband met autopech heeft De IJsbeer de bestelde frietjes voor oma in het bejaardentehuis gebracht. Was heerlijk en warm. Hartelijke dank

Natasja
30 maart 2020
Christ
30 maart 2020
Marian van der Horst
30 maart 2020

Ik en man en zoon hebben lekker gegeten, de biefstuk was heel lekker en mals 😋 En snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens Maas
30 maart 2020

Het was weer top, precies op tijd klaar

Jikke henraath
29 maart 2020

Kwaliteit eten en vriendelijk personeel. Bezorging was ook super snel! Top cafetaria!

gerda
29 maart 2020
Stephan de Laat
29 maart 2020

Een razensnelle bezorging van een lekker smikkelpakket! De friet speciaal was overheerlijk waarbij de frietjes knisperden in de mond. Aan saus geen gebrek met kleine uitjes die rijkelijk verdeeld waren over de mayo & curry. Al met al een warme beleving van de koude ijsbeer. Frikagroet, Stephan

Angelique Brouwers
29 maart 2020

Op tijd en het eten was goed warm en vers gebakken.

Macy
29 maart 2020

Super lekker eten en snelle service!

Marloes
28 maart 2020

Net zo lekker als altijd!

Petra harmse
28 maart 2020

snel geleverd,vriendelijk voor herhaling vatbaar

Beset
28 maart 2020
Stockmann
28 maart 2020

Supersnelle bezorging, bestelling klopte perfect, eten was nog zo heet dat we moesten wachten totdat het was afgekoeld. Zeer tevreden !

Leon
28 maart 2020

Zoals altijd Super lekker, bezorging zeer snel, zouden ze altijd moeten doen.

de Haas
27 maart 2020
Dekker
27 maart 2020

Heerlijke frites en zeer ruime portie.

Chris
26 maart 2020

Heerlijk gegeten, ook om af te halen niet te versmaden, mijn adres voor mijn wekelijkse avond zondigen heb ik gevonden

F. Duarte
26 maart 2020

De bestelling was in orde en het was lekker. Dank u wel.

Kees Scheepens
24 maart 2020

Altijd prima, topcafetaria

Laurens Maas
24 maart 2020

Top, bestelling was er nog voor de bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost Seijger
23 maart 2020

Goed als altijd! Bezorging stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tony Cardinaels
23 maart 2020
Derek
23 maart 2020

Normaal al erg blij met de kwaliteit van de Ijsbeer, maar dat jullie in deze corona tijden ook nog eens thuisbezorgen (en ook nog zeer snel) maakt het nog beter!

Schulte
23 maart 2020
Wilma
22 maart 2020

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jimmy
22 maart 2020

Top! Zowel het eten als de bezorging

Angela Vera
22 maart 2020

Ik had op mijn bestelling een friet dipsaus besteld zonder uitjes maar toen ik thuis kwam zat daar gewoon uitjes op. Dus dat was minder maar voor de rest was het goed.

Keijers
22 maart 2020

T was heerlijk en precies op tijd bezorgd 👍👍

M. van Merwijk
21 maart 2020

Overheetlijk

Mirella
21 maart 2020

De zelfgemaakte vegetarische groentenkroketten zijn heerlijk! Wij gaan ze zeker vaker bestellen! Een aanrader!

Nancy
20 maart 2020

Heerlijk gegeten en super service!

Arthur
20 maart 2020